BRING Pickup Point

Pickup Point Bring – finn den som er nærmest deg


Trenger du å sende eller motta en pakke? Da er det verdt å vurdere å bruke et PickupPoint fremfor en hjemmeadresse eller forretningsadresse. På denne måten kan både mottaker og avsender spare tid – og mottakeren kan hente pakken praktisk talt hvor og når det passer dem.

Bring har Pickup Points spredt over hele landet, og du kan derfor være sikker på at det alltid er et Bring hentested nær deg.
Gjør livet enklere – bruk hentepunkter og spar tid og krefter
Må du sende eller motta en pakke med Bring? Da er det faktisk superenkelt å bruke et av deres smarte Bring -hentepunkter. Alt du trenger å gjøre er å velge et hentested nær mottakeren (f.eks. Deg selv), og du vil bli varslet når pakken er klar til å bli hentet på det valgte hentestedet fra Bring.

På den måten er du ikke avhengig av å være hjemme for å motta pakken din – du kan i stedet hente den når det passer deg (selvfølgelig innen hentestedets åpningstid).
Slik finner du enkelt det nærmeste Bring -hentestedet
Enten du trenger å sende eller motta, og vil bruke et av Brings mange hentepunkter, er det selvfølgelig hyggelig å vite hva som er nærmest deg – og her kan du bruke smartkortet på denne siden.


Slik bruker du kortet:

  1. Velg transportør – f.eks. Bring
  2. Velg land og postnummer
  3. Merk av om det er å levere eller dele ut (de fleste steder kan gjøre begge deler, men det er fint å være sikker)
  4. Trykk på søk – og utforsk de mange hentestedene Bring har nær deg.

Du kan enkelt navigere rundt på kartet. Du vil også finne åpningstider og adresser på hvert hentested. Dette gjør det enda enklere å både sende og motta pakker.