DHL Pickup Point

PickupPoint DHL – her finner du adresser og åpningstider

Må du sende eller motta en pakke via DHL? Da kan du spare deg både tid og krefter på å velge å sende / motta pakken via et av DHLs mange PickupPointer, som er spredt over hele landet.

Når du bruker et DHL -hentested, unngår du for eksempel at du ikke er hjemme når pakken blir levert – og samtidig når levering ofte et hentested raskere.

Gjør det enkelt for deg selv: Bruk DHL -PickupPointer

Når du velger å få en pakke levert eller sendt til et DHL -hentested, kan mottakeren hente pakken som den passer dem – og det betyr at du unngår at en viktig pakke kommer når det ikke er noen å ta imot.

Det er (nesten) alltid et avleveringspunkt i nærheten av deg, og på den måten kan du enkelt hente pakken din slik den passer inn i hverdagen din – så lenge den er innenfor stedets åpningstider, selvfølgelig.

Dette betyr at du kan få både billig, rask og enormt fleksibel frakt – uansett om du sender / mottar som privatperson eller bedrift.

Slik finner du enkelt og praktisk ditt nærmeste DHL -Pickup Point

Vil du gjøre livet litt lettere for deg selv ved å sende en pakke til et av de mange DHL -hentestedene?

Bruk kartet på denne siden for å enkelt og raskt finne adresser og åpningstider på PickupPointer fra DHL.

Slik gjør du det:

1. Start med å gå inn i transportøren – du kan velge mellom flere forskjellige like DHL og DPD til DAO og Bring.

2. Velg land og postnummer.

3. Velg mellom avleverings- og avleveringssteder-mange steder tilbyr begge deler, men noen steder er forbeholdt den ene eller den andre.

4. Trykk på “Søk” og utforsk kartet, hvor du finner en fullstendig oversikt over DHL -PickupPointer i nærheten av deg – inkl. adresser og åpningstider (klikk på de enkelte stedene – så dukker detaljene opp av seg selv).

Du kan bruke kartet til å finne spesifikke PickupPointer for f.eks DHL eller i nærheten av deg – men du kan også bruke det til å se om det kan være et selskap som har PickupPointer enda nærmere deg.