DPD Pickup Point

Hentepunkt DPD: Hvordan finne ditt nærmeste pickup point

Enten du trenger å sende eller motta en pakke, kan du spare tid og problemer ved å bruke en DPDs mange smarte hentepunkter. Når du sender eller mottar via et pickup point, er du ikke tvunget til å være hjemme for å motta en pakke – og det gjelder enten vi snakker privat eller profesjonelt.

I stedet kan du hente leveransen din når det passer deg – og når du mottar det DPD -pickup pointet, kan du ofte få enda raskere frakt, ettersom posten bare har én avlevering.

På denne siden kan du alltid enkelt og enkelt finne pickup pointet fra DPD som er nærmest deg.

Med et DPD -hentepunkt blir sending og mottak av pakker enda enklere

Er det noe verre enn å motta meldingen om at e -posten har vært der … Da du ikke var hjemme. Vi tror ikke det – for da må du vanligvis vente til neste dag før du kan få fingrene i leveransen.

Du kan helt unngå dette problemet ved å bruke et av de mange og smarte DPD -hentepunktene, som du finner spredt over alle hjørner av landet – her kan du hente pakken din hvor og når det passer deg. Så du velger ganske enkelt å få pakken din levert til DPD -pickup pointet som er nærmest deg – og så lenge det er innenfor åpningstidene, kan du hente pakken din som den passer deg.

Slik bruker du kartet til å finne et DPD -pickup point:

1. Start med å velge et fraktfirma (transportør) – her kan du selvsagt velge DPD, men du kan også velge mellom flere andre som Bring, UPS og så videre.

2. Når du har valgt rederiet, skriver du inn land og postnummer. På denne måten sikrer du at bare DPD -hentepunkter i nærheten av deg vises i søket.

3. Avslutt med å velge mellom å levere og dele ut – ikke alle hentepunkter fra DBD kan gjøre begge deler.

4. Trykk på søk – og utforsk kartet, hvor du får en oversikt over alle DPD -hentepunkter i nærheten av deg, samt adresser og åpningstider.