Fedex Pickup Point

Pickup point Fedex – her finner du ditt nærmeste hentested

Hvis du trenger å sende eller motta en pakke, kan du gjøre livet enklere for deg selv ved å bruke et av de mange Fedex-hentepunktene som er tilgjengelige over hele Norge. På den måten trenger du ikke å være hjemme for å motta en pakke – i stedet kan du drible forbi ditt lokale Fedex pickup-punkt når det passer deg.

På denne siden har vi sørget for at det er både enkelt og raskt for deg å få oversikt over alle hentesteder Fedex i nærheten av deg – og da kan du selvfølgelig finne både adresser og åpningstider, slik at du kan velge stedet som passer deg og hverdagen din best.

Bruk et Fedex pickup-punkt og hent pakkene dine når det passer deg

I stedet for å få pakken din sendt til din private adresse eller til selskapet ditt, kan du gjøre det hele litt enklere ved å motta pakker og leveranser via et av de mange Fedex-PickupPoint som er strødd over hele landet. På denne måten trenger du ikke å tid til at du må være til stede for å motta pakken din – og i stedet kan du hente den som du vil.

Dette sparer deg for mye tid og krefter i hverdagen – og samtidig er det ofte både billig og raskere å bruke et Fedex pickup-punkt i stedet for privat distribusjon.

Slik bruker du kartet til å finne adresser og åpningstider for Fedex-PickupPoints:

Selvfølgelig, når du velger riktig sted å få pakken din til, er det fint å vite hva som faktisk er i nærheten av deg. På kartet på denne siden finner du derfor både adresser og åpningstider for alle Fedex’ hentesteder i nærheten av deg. På den måten kan du enkelt finne ut om det er smartest for deg å velge hentesteder i nærheten av arbeidet ditt, hjemmet ditt og så videre.

Slik gjør du det:

  1. Begynn med å velge leverandøren. Du kan velge mellom flere forskjellige rederier, og her velger du ganske enkelt selskapet pakken sendes med – for eksempel Fedex.
  2. Deretter velger du landet og angir postnummeret.
  3. Sjekk om det er innreise- eller leveringsstedet (om du skal sende eller motta). Noen steder gjør det bare den ene tingen, mens i andre gjør begge det.
  4. Trykk på “søk”, og nå kan du se alle de forskjellige PickupPoints på kartet. Du kan navigere rundt på kartet, og når du trykker på et bestemt sted, kan du se adressen og åpningstidene.