Posten Pickup Point

Posten PickupPoint – finn det nærmest deg

Trenger du å sende eller motta en pakke? Enten det er som en bedrift eller privat, kan du gjøre det hele litt enklere for deg selv ved å sende pakker og leveranser gjennom Posten hentepunkter.

Her bestemmer du hvilket Posten-Pickup Point du skal sende pakken til – og på denne måten er det enkelt for mottakeren å hente pakken når den passer dem.

3 fordeler med å bruke Postens PickupPointer til å sende og motta pakker

1.            Du trenger ikke å være hjemme

I stedet for å måtte være hjemme for å motta pakken din, trenger du ikke å bruke krutt på å planlegge den når du bruker et av Postens mange PickupPointer. Her står du fritt til å hente pakken din som du vil – så lenge det selvfølgelig er innenfor postens åpningstider.

2.            Du står fritt til å velge mellom Postens PickupPointer

Innlegget har hentepunkter fordelt over hele landet, og derfor er det sannsynligvis alltid et PickupPoint i nærheten av for eksempel hjemmet eller arbeidsplassen din.

På den måten kan du alltid velge stedet der det er enklest for deg å hente pakken din.

3.            Du kan redusere leveringstiden

Når en pakke ikke trenger å distribueres, gjør det arbeidet både enklere og raskere for posten.

Med en enkelt levering i stedet for mange, kan du ofte være heldig nok til å kutte ned på leveringstiden slik at pakken din kommer raskere.

Slik bruker du enkelt å finne det nærmest Posten pickup-poeng

Når du trenger å finne ditt nærmeste Posten pickup-punkt, kan du enkelt og raskt finne det via vårt intuitive kart på denne siden.

Bare plott inn litt annen informasjon (f.eks. leverandør, postnummer og så videre). Deretter kan du trykke på søk og navigere rundt på kartet, der du kan se adressene og åpningstidene til alle innleggets PickupPointer nærmest deg.