UPS Pickup Point

Pickup point UPS: Finn adresser og åpningstider på en enkel måte

Har du en pakke du vil sende på den enkle måten? Eller leter du bare etter ditt nærmeste UPS-hentested, slik at du vet hvor din neste bestilling skal leveres til?

Da har du landet på rett sted. På denne siden har vi gjort det enkelt for deg å raskt finne nærmeste UPS pickup-punkt, slik at du alltid vet hva som er nærmest deg – og hvilke steder som har åpningstidene som passer best inn i hverdagen din.

Bla nedover denne siden, der du finner et smartkart som gjør det enkelt å finne ditt nærmeste UPS-hentested.

Hvorfor det er smart å bruke et av de mange hentepunktene fra UPS

Enten det er som privat eller virksomhet, hvilken størrelse pakken / leveransen er eller om du skal sende eller motta, har du muligheten til å få pakken levert / sendt via et UPS-hentested.

(Hvis det er en av de store forsendelsene, husk selvfølgelig bare å sjekke om det er mulig – du finner det ut enkelther)

Men hvorfor er det så smart? Ja, det er smart fordi du for eksempel ikke er avhengig av å måtte være hjemme for å motta pakken din. I tillegg er det ofte både raskere og billigere når du velger å sende en pakke via et UPS pickup-punkt i stedet for med privat distribusjon.

Slik bruker du kartet til å finne ditt nærmeste UPS-hentested

  1. Begynn med å velge transportøren – her kan du velge flere forskjellige, for eksempel UPS pickup-poeng, DHL, Bring og så videre.
  2. Skriv inn postnummeret, og velg landet.
  3. Velg mellom levering eller levering – mange steder gjør de begge deler, men det er steder der det først og fremst er det ene eller det andre.
  4. Trykk på søk – og utforsk kartet, der du får oversikt over alle UPS-hentepunkter i nærheten av deg – inkludert adresser og åpningstider, selvfølgelig.

Du kan bruke kortet uansett hvor du er – enten du er hjemme i Norge, på ferie eller noe helt annet.